DELL  EN     

Защо DELL?

Защо клиентите по целия свят са избрали Dell измежду останалите, като свой предпочитан партньор и доставчик на компютърно оборудване?

Защото с Dell е лесно.

Когато купувате от Dell, Вие търгувате директно. Няма излишни хора и процеси, които да застават между Вас и Вашия доставчик.

Можете да получите оферта по телефона или чрез уеб пространството, както и да правите поръчки на място. Вашият хардуер се изработва на следващия ден и се изпраща директно, пристигайки обикновено за около 7 до 15 работни дни.

Всяка система на Dell е разработена по ваши изисквания с предпочитания от Вас софтуер или предварително инсталирано стандартно изображение. Получавате по-качествен продукт с по-малко проблеми по настройките. И директната връзка между нас Ви държи в течение  за всички ъпгрейди  на продуктите, за да можете да планирате бъдещите си нужди.

Поправяме повече от 75% от техническите проблеми по телефона и имаме сервизи по цялата страна, които, когато е необходимо, извършват услуги в областта.

Без значение дали ще са десктопи, преносими компютри, сървъри, памет, работни станции, софтуер, периферни устройства или услуги, всичко което трябва да направите е просто едно обаждане в Dell. Лесно.

С какво можем да Ви бъдем полезни?

 

 
Top of page Print version Contact